Çudia 603 persona 150 vjeçar marrin pension, 8200 mbi 100 vjeçar, përfitojnë trajtime socialeDownload videos:


Na beni Like ne Facebook:Tags:
Pamfleti lajme shqiptare lajmet e fundit pamfleti.al pamfleti.net


DavID Marku
O SHQIPTAR OJ SHQPNI CFARE PO HEQ ME KETO HORDHI.
Djana Katundi
Bravo Pamflet , po ja u nxjerr b.....nga koka te gjitheve.Shikoni o popull çbehet ne kete vend.
Ezio System life
I bene njerezit me 5 identitete kush karin kupton me cfare kane lene pa bere me ne kete vend ja nxorren ujin e zi! Jemi shqiptare apo jo???? Bjeri gjoksit dhe dhe gishtin ne byth! Dridhe like se na fike....!!!! Ah medet
Illyrian Albania
Pamfleti ka koh qe flet te verteten dhe Populli fle gjume 🤷🏻\u200d♂️
Johnnie Walker
😆😅😄😃🤣😂
Niko Niko
Kto duhen futur ne burg.....
ukuirafshit
Ndoshta Ismail Qemaijli e Ahmet Zogu etj. e mer pensionin sot ne Shqiperi ,