Çudia/ 603 persona 150-vjeçar marrin pension, 8200 mbi 100-vjeçar, përfitojnë trajtime socialeDownload videos:


Na beni Like ne Facebook:Tags:
Pamfleti lajme shqiptare lajmet e fundit pamfleti.al pamfleti.net


Arjan Fortuzi
Qija motren muhabetit...SKANDAL
DavID Marku
PRODUKTI ESHTE ANTISHQIPTARIA
Franco Roberto
Shqiptaret u ngriten dhe rrezuan qeverine komuniste të asaj kohe \n\nPerse nuk ngrihen dhe të rrezojn këto shushunja dhe kriminel të pa shpirt që po i pijn gjakun popullit shqipetar \n\nE quajm vehten shqiptar \nTurp të jesh nën sundimin e këtyre politikanëve kriminel të pa shpirt
Luan Shehu
Ja vëçim të gjitha në kokë\nSa më shpejt vdekje hajdutëve\nKurvarve dhe oligarkve\nTë kësaj pjellë politike kriminelësh.
Moisi Guri
Shume qenka rritur mosha e njeriut shqiptar,brenda perbrenda atdheut.
Μαρκος Μπιμπα
Po k tyre ua qifsha rracen